Sankka lumisade esti yhdistetyn miesten mäkikisan Itävallassa

Torstainen yritys hypätä yhdistetyn maailmancupin mäkiosuuden varakilpailu keskeytyi sankan lumisateen takia Itävallassa. Suomen päävalmentaja Petter Kukkonen kertoi, että harjoituskierros Seefeldin HS109-mäestä sujui, mutta varsinaisessa kisassa hyppäämisestä ei tullut enää mitään.

Ylämäen vauhdinottoladulla hyppääjien sukset tökkivät lumeen, vaikka kisajärjestäjät yrittivät puhkua lehtipuhaltimilla latua puhtaaksi.

Kahden vuoden takaisissa MM-kisamaisemissa ohjelmassa on kolme kisapäivää, ja varakilpailu yritetään hypätä perjantaina koekierroksen sijaan. Suomalaisista ovat mukana Ilkka Herola, Wille Karhumaa, Arttu Mäkiaho ja Perttu Reponen.

Seefeldin maailmancup-viikonloppu on viimeistä edellinen ennen Oberstdorfin MM-kisoja. Ensi viikolla yhdistetyn miehet kilpailevat Saksan Klingenthalissa, mutta helmikuun puolivälin Lillehammerin viikonloppu peruuntui Norjan matkustusrajoitusten takia.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut