Joni Mäen kädessä ei murtumia, ei aio tehdä rikosilmoitusta

Aleksandr Bolshunov kävi kaiken tapahtuneen jälkeen "onnittelemassa" Joni Mäkeä. Sami Lettojärvi

Maastohiihtäjä Joni Mäen sunnuntaina loukkaantunut käsi on tutkittu maanantaina, eikä kädestä löydetty murtumia, tiedotti Hiihtoliitto maanantaina.

Mäki kaatui oikean kätensä päälle sunnuntaina, kun Venäjän Aleksandr Bolshunov ajoi miesten viestin maalialueella hänen päälleen. Mäki joutui pitämään heti tapauksen jälkeen ranteessaan lunta, ettei se olisi turvonnut.

Joni Mäellä ikimuistoinen debyytti, josta palkintokaappiin tuli yllättävä lisämuisto - "Se taklaus kyllä yllätti"

Joni Mäki nimettiin maanantaina Suomen joukkueeseen ensi viikonlopun Ruotsin Falunin maailmancupin osakilpailuihin.

Suomalaishiihtäjä kertoi jo sunnuntaina heti kilpailun jälkeen, ettei aio tehdä asiasta rikosilmoitusta. Hiihtoliitto vahvisti maanantaina, ettei hiihtäjän mieli ole muuttunut.

Sen sijaan MTV kertoi maanantaina kotisivuillaan, että "kaksi kansalaista" on tehnyt rikosilmoituksen Hämeen poliisilaitokselle viestin loppuratkaisuissa malttinsa menettäneen Bolsuhnovin tekemisistä.

Hiihtoliitto puolestaan selvittää tilanteen jälkitoimenpiteitä ja tapahtumasta laaditaan kirjallinen selvityspyyntö Kansainväliselle hiihtoliitolle.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut