Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

BC Nokia Lahtea parempi tasaisessa pelissä

BC Nokia kohensi asemaansa miesten Korisliigan keskikastissa, kun se otti tasapisteissä olleesta Lahti Basketballista kotivoiton 97–89.

Kotijoukkue ei lamaantunut vieraiden 11-0 -aloituksesta. BC Nokia voitti lopulta ensimmäisen neljänneksen ja karkasi toisella kympillä jo 15 pisteen johtoon. Lahti palasi edelle kolmannella jaksolla, jonka jälkeen johto vaihteli useaan kertaan. Lahti johti vielä viimeisellä minuutilla, mutta BC Nokia vei loppupallottelun 9-0.

– Meillä on ollut erinäisistä syistä rankkoja viikkoja, mutta tällä viikolla saimme kauden ehkä parhaat harjoitukset ja kaksi kotivoittoa. Pistämme joka ilta kaikkemme peliin, ja se on tuottanut tulosta, lausui BC Nokian valmentaja Greg Gibson.

Daeshon Francis upotti voittajille 26 pistettä ja Brandon Myer Lahdelle 19.

Seagulls ylivoimainen Kouvolassa

Kouvoista ei ollut kotipelissään Helsinki Seagullsin voittokulun katkaisijaksi. Seagulls otti kauden 14. voittona pistein 98-62.

Seagulls lasketteli helppoon voittoon, kun se voitti kaikki neljännekset. Pelin suurin ero syntyi loppunumeroilla.

Vieraista ylsi kuusi miestä kaksinumeroisiin pisteisiin. Heistä Tuukka Kotti pääsi tehokkaimmaksi kauden piste-ennätyksellään 20. Kouvoista Tuomas Hirvonen heitti 18 pistettä.

Lapuan Kobrat haki kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, kun se kukisti peräpään kamppailussa Littoisissa Ura Basketin 104-97.

Kobrat hallitsi peliä, kun Ura Basket kävi johdossa viimeisen kerran toisen neljänneksen puolivälissä. Kotijoukkue pyristeli tosin vielä viimeisellä minuutilla vain neljän pisteen päässä.

Jordan Loveridge heitti Kobrille komeat 33 pistettä. Kevin Bracy-Davis pussitti Ura Basketille 25 pinnaa.