FC Lahti hävisi, päävalmentaja kiitteli silti jämäkkää esitystä

FC Honka oli Kuhnureita parempi niukkamaalisessa ottelussa.

FC Lahden Pyry Lampinen sai kolhun kamppaillessaan ex-Kuhnuri Duarte Tammilehdon kanssa. Lampinen ajautui päistikkaa päin Hongan vaihtopenkkiä ja keräili itseään aikansa, mutta ei loukannut itseään vakavammin. Lauri Ilola
Mikael Hoikkala

Mikael Hoikkala

FC Lahti jatkoi talvikauden harjoituspelejään lauantaina, kun Mukkulaan vieraaksi saapui Veikkausliigan kärkipään ryhmiin lukeutuva FC Honka. Kuhnurit taipui ottelussa tappioon lukemin 0–1. Hongan voittomaalin viimeisteli 10. minuutilla Niklas Pyyhtiä.

– Jos voi olla ylpeä hävityn ottelun jälkeen, tänään ehkä voi. Ilme oli hyvä, harjoiteltuja asioita pyrittiin tekemään kentällä mahdollisimman hyvin. Maalipaikkojen luomiseen ja vastustajan maalipaikoilta pois pitämiseen olen ihan tyytyväinen, Kuhnureiden päävalmentaja Ilir Zeneli sanoi.

Suomen talvi ei maistu FC Lahden Jean-Christophe Coubronnelle, mutta täällä pääsee sentään pallon kanssa kentälle – "Lahti on mahtava kaupunki"

Testimiehenä mukana ollut keskushyökkääjä Kristian Yli-Hietanen pelasi Zenelin mukaan "ihan ok" pelin ja sai kiitokset asenteestaan. Erityiskehut lähtivät maalivahti Joona Tiaiselle, jolla oli takana raskas viikko varusmiespalveluksessa.

– Alle 48 tuntia sitten loppui 50 kilometrin marssi, kymmenen tuntia nukkunut viikon sisään. Tosi sissi. Eilen pystyi treenamaan, halusi pelata ja ottaa sen eräänlaisena mentaaliharjoituksena.

Ykkösmolariksi hankittu konkari Antonio Reguero ei ole vielä rivissä. Hän saapuu Suomeen sunnuntaina ja viettää sen jälkeen määrätyn ajan karanteenissa. Tulevalla viikolla harjoitusvahvuuteen liittyy keskikentän Henri Eninful, jonka karanteeni on päättymässä.

FC Lahden pelit Suomen Cupissa alkavat kahden viikon kuluttua.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut