Heliövaara nelinpelin loppuotteluun Turkissa – nousee maailmanlistalla sadan joukkoon

STT

Harri Heliövaara ja brittiläinen parinsa Lloyd Glasspool etenivät tenniksen ATP-haastajaturnauksen nelinpelin loppuotteluun Turkissa. Samalla varmistui, että 31-vuotias Heliövaara nousee nelinpelin maailmanlistalla sadan parhaan joukkoon.

Turnaukseen ranking-sijalla 108 lähtenyt Heliövaara sekä sijalla 151 oleva Glasspool kukistivat välierässä perjantaina turnauksen ykkössijoitetut, Israelin Jonathan Erlichin (ATP-70) ja Valko-Venäjän Andrei Vasilevskin (ATP-87).

– Nyt voi kyllä hyvällä omatunnolla sanoa, että aika iso virstanpylväs paluun jälkeen on saavutettu. Jokainen tosissaan kilpaileva tennispelaaja haluaa TOP100-sijoituksen saavuttaa ja nyt voi sanoa kuuluvansa itse siihen eliittiporukkaan, joka on tuossa onnistunut, Heliövaara iloitsi Tennisliiton tiedotteessa.

Finaalissa lauantaina Heliövaara ja Glasspool kohtaavat ruotsalaisen Andre Göranssonin (ATP-91) ja hollantilaisen David Pelin (ATP-86).

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut