Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Korhonen lähellä jatkopaikkaa Abu Dhabissa, Välimäellä huono alku kauteen

Mikko Korhosen jatkopaikka golfin Euroopan-kiertueen kauden rahakkaassa avauskisassa Abu Dhabissa on sinettiä vaille valmis, sillä hän on pimeyden takia kesken perjantaina jääneessä kisassa tuloksessa kuusi alle parin. Kuudetta sijaa jakava Korhonen pelaa toisen kierroksen viimeiset seitsemän reikää lauantaina.

– Joku laittoi valot pois. Ihan hyvää vääntöä, tiukka tuuli oli tänään. Huomenna jatketaan auringon noustua, Korhonen totesi perjantaina.

Karsintaraja oli keskeytyshetkellä tuloksessa par, joten Korhosen jatkoon pääsy 6,6 miljoonan euron palkintopotin kisassa näyttää todennäköiseltä. Tapio Pulkkanen ja Kalle Samooja ovat tuloksella par tällä hetkellä karsiutumassa jatkossa, mutta Pulkkasella on vielä neljä reikää pelaamatta.

Viime kaudella Euroopan-kiertueen tulokkaaksi valittu Sami Välimäki ei saanut peliään kulkemaan uuden kauden avauskilpailussa. Välimäki karsiutuu jatkosta tuloksellaan kahdeksan yli par.