Tartunta vaimensi tennispelaajan kritiikin Australian kovista koronatoimista

Espanjalaisen tennispelaaja Paula Badosan mieli muuttui, kun hänen torstainen koronavirustestinsä paljasti tartunnan. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Espanjalainen tennispelaaja Paula Badosa pyysi perjantaina anteeksi viestejään, joissa hän oli arvostellut Australian tiukkoja karanteenimääräyksiä. Badosan mieli muuttui, kun hänen torstainen koronavirustestinsä paljasti tartunnan. Badosa on ensimmäinen Australiaan saapunut pelaaja, josta virustartunta löytyi.

Maailmanlistalla 67. sijalla oleva Badosa oli matkustanut Melbourneen viime viikolla lennolla, jonka maahantulotestissä paljastui koronatartuntoja. Australian viranomaiset tulkitsivat kaikki matkustajat altistuneiksi ja määräsivät heidät kahdeksi viikoksi hotellikaranteeniin. Badosan tartunta todisti, että säännöille oli syynsä.

– Anteeksi. Ymmärrän nyt tämän tilanteen, minkä kanssa elämme, Badosa kommentoi ja kuvasi oloaan epämukavaksi koronaoireiden takia.

Australian avoin tennisturnaus alkaa 8. helmikuuta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut