Valmentaja: Patrik Laine ei pelaa yön ottelussa

STT

NHL-jääkiekkoliigan Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine avasi uuden kauden komeasti kahdella maalilla ja yhdellä maalisyötöllä, kun Jets voitti Calgary Flamesin torstaina. Sunnuntain harjoitukset Laine jätti kuitenkin kesken varsin nopeasti, ja maanantaina vahvistui, ettei Laine pelaa Jetsin kohdatessa kauden toisessa ottelussaan Toronto Maple Leafsin ensi yönä Suomen aikaa.

Paikallislehti Winnipeg Sun kertoi , että Laine oli pidellyt vasemman lonkan yläpuolista aluetta ja tuntenut ilmeistä epämukavuutta sunnuntaisten harjoitusten alussa. Laine luisteli päävalmentaja Paul Mauricen luo ilmeisesti kertomaan, että jokin on vialla, ja jätti sen jälkeen kaukalon.

Maurice kertoi tunteja ennen Toronto-peliä, että Laine ei pelaa ja hänen tilaansa tarkkaillaan päivä päivältä.

– Hän lepäsi sunnuntain harjoitusten jälkeen ja (vammaa) hoidettiin, mutta tilanne oli sama maanantainakin. Meidän on saatava tuo juttu hoidettua terveeksi, eikä meillä ole tarkkaa aikataulua, mutten usko tuon olevan pitkäaikainen (vaiva). Päivä päivältä katsotaan, Maurice selosti Winnipeg Sunille .

Jetsillä piisaa pelejä, sillä Toronton kohtaamisen jälkeen sillä on seuraavien kuuden päivän aikana neljä ottelua.

– Haluamme hänet (Laineen) takaisin kokoonpanoon. Olisi ollut hienoa, jos pelien välillä olisi enemmän aikaa. Ei ole, mutta emme silti laita häntä peliin ennen kuin hän itse luottaa siihen, että voi olla se pelaaja joka (loisti) torstaina (kauden avauksessa), Maurice totesi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut