Jokimaan ravivihjeet: Tommi Kylliäinen avainroolissa

Jere Törmänen

Jokimaan ravivihjeet 31.5: Kylliäinen avainroolissa

Lähtö 4 / 15 Tokumentti

4. lähdön potentiaalinen yllättäjä on 15 Tokumentti. Tapani Hiltusen valmennettava ei ole voittanut aikoihin, mutta viime esitysten perusteella tilanne korjaantuu pian. Joensuussa Tokumentti laukkasi alussa ja uudestaan ensimmäisellä takasuoralla, mutta paikkasi erheensä hyvin ja kiri lopussa vahvasti viidenneksi. Viimeiset 700 metriä sujuivat 25,1-vauhdilla ja niillä kyydeillä ori ehtii perjantaina pitkästä pakista huolimatta kärkitaistoon.

Lähtö 5 / 5 Talladega Ranger

5. lähdön 5 Talladega Ranger on selvästi numeroitaan parempi menijä. Ruuna on pilannut alku-urallaan usein laukkoihin ja myös lähtöpaikat ovat olleet vastaan. Jokimaalla tehtävä on vastuksen puolesta erittäin sopiva ja ravia polkiessaan Talladega Ranger on velvoitettu menestymään.

Lähtö 7 / 2 Littlebro Comery

7. lähdöstä löytyy Toto4-pelin paras varmaehdokas. 2 Littlebro Comery palasi Mikkelissä pieneltä tauolta ja vaikka ruuna sijoittui vasta seitsemänneksi, ei esitystä voi moittia. Ruuna kierteli alkumatkan kolmatta rataa ennen kuin pääsi laskeutumaan johtavan rinnalle ja antautui vaativasta reissusta huolimatta vasta loppusuoralla. Nyt Tommi Kylliäisen suojatti pääsee matkaan loistavalta lähtöpaikalta ja juoksee mielipaikallaan keulassa. Valmentaja itse odottaa hevosen olevan startti alla parempi ja koko matkan johto on todennäköinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Vene-Tauriaisella Lahdessa alkaa uusi ravintolaprojekti, vene-drive-in, jonka autokaista palvelee ympäri vuoden: "Nyt tehdään eikä vain puhuta"
 2. Sammutustyöt ovat jatkuneet läpi yön Jokimaan palopaikalla Lahdessa - "Saa nähdä, riittääköhän tämä päivä edes"
 3. Keskittymishäiriö vei lahtelaisen Ricardo Blancon nettilukioon, jossa kursseja suoritettiin omaan tahtiin – motivaation lisäksi kohenivat myös arvosanat
 4. Entinen kiekollinen lupaus on nyt kokenut oman pään luuta – "Tähän oli molemminpuolinen halu", sanoo Joonas Jalvanti Pelicans-paluustaan
 5. Kolme lahtelaista matematiikanopettajaa sai stipendin kiitoksena ansioituneesta työstä – "Matematiikkaa voidaan soveltaa niin ilmastonmuutoksen kuin koronapandemian ratkaisemisessa"
 6. Katso tästä lista Koulutuskeskus Salpauksesta valmistuneista
 7. Katso tästä lista LAB-ammattikorkeakoulusta valmistuneista
 8. Työttömyys syöksähti 90-luvun laman tasolle, Lahdessa tilanne heikoin 23 vuoteen – "Syksystä tulee vielä synkempi", ennakoi kauppakamarin pomo
 9. Poliisi, nuorisotoimi ja seurakunta valvovat nuorten juhlintaa Heinolassa
 10. Pauliina Withanage suoritti tutkinnon LAB:ssa ollessaan viimeisillään raskaana: "Vähän alkoi loppuvaiheessa jännittää, kumpi ehtii ensin"
 11. Katso tästä lista Lappeenrannan-Lahden teknillisestä yliopistosta valmistuneista
 12. Katso tästä lista Suomen Diakoniaopiston Lahden kampukselta valmistuneista
 13. Sinfonia Lahti muistaa koulunsa päättäviä Gaudeamus igitur -videolla
 14. Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen: "Itärataselvityksen sanoma on kristallinkirkas"
 15. Padasjoen maastopalopaikan sammutustyöt saatiin päätökseen vihdoin torstai-iltana

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.