Seagulls sai tusinan täyteen – haki Lahti Basketballista vierasvoiton

Kauden kaikki pelinsä voittanut Helsinki Seagulls sai miesten Korisliigassa tusinan voittoja täyteen, kun se haki Lahti Basketballista vierasvoiton 97–89.

Tasaisen ensimmäisen puoliskon jälkeen Seagulls karkasi kolmannella jaksolla jo 19 pisteen johtoon. Lahti intoutui kuitenkin tapansa mukaan huimaan loppukiriin, joka nosti sen viime minuuteilla kolmen pisteen päähän ja tasoitusheitotkin kolisivat raudoissa useaan kertaan.

– Toteutimme kovuuden teemaamme hyvin, mutta neljännellä jaksolla tuli väsymys ja Lahti pääsi vielä peliin. Olen ylpeä pelaajistamme, joista moni joutui raatamaan isoja minuutteja ja tosi tyytyväinen voitosta, jota ei Lahdesta haeta helposti, totesi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Kendale McCullum nousi vieraiden tehokkaimmaksi 24 pisteellä. Wayne McCullough heitti isännille 28 pistettä.

Kataja kesytti BC Nokian

Tasapisteissä olleiden joukkueiden kohtaamisessa Joensuussa Kataja kesytti BC Nokian 98–86. Kataja hallitsi peliä alkuminuuttien jälkeen ja piti eroa suurimman osan ajasta kymmenen pisteen tuntumassa.

Rashard Odomes heitti Katajalle 20 pistettä. Pelaajabudjettiaan supistamaan joutunut BC Nokia sai lopulta peliin kolme amerikkalaispelaajaansa, joista Wesley Washpun oli tehokkain myös 20 pisteellä.

Viime viikolla vain kuudella pelaajalla pelannut Kauhajoen Karhubasket sai nyt jalkeille kymmenikön, joka haki Uudestakaupungista 109–85-voiton Korihaista.

Vieraat voittivat ensimmäisen neljänneksen 13 pisteellä ja hallitsivat tuonkin jälkeen peliä parhaimmillaan 29 pisteen erolla.

Karhubasketin tulokas Osasumwen Osaghae nousi heti tehokkaimmaksi 27 pisteellä. Trevor Blondin teki Korihaille 16 pistettä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut