Markkanen palasi Bullsin harjoituksiin – odotti soittoa, jota onneksi ei tullut

Markkanen ei harmittele NBA:n testiruljanssia, vaan kertoo keskittyvänsä hyviin asioihin ja pelaamiseen. AFP / LEHTIKUVA

STT

Korona-altistuksen takia seitsemän peliä sivussa ollut NBA-koripalloilija Lauri Markkanen palasi tiistaina seuransa Chicago Bullsin harjoituksiin. Markkanen kertoi NBC-kanavalla , kuinka odotti tietoa tartunnasta vietettyään pitkän automatkan viruksen saaneen joukkuetoverinsa Tomas Satoranskyn kanssa.

– Odotin soittoa sen jälkeen, kun Satoransky sai positiivisen testituloksen. Mutta olin tarpeeksi onnekas, enkä saanut (virusta), Markkanen kertoi.

NBA:ssa piisaa tartuntoja, ja pelaajilla testiruljanssia. Markkanen ei kuitenkaan anna sen hermostuttaa.

– En tuhlaa energiaa ja aikaa siihen, että harmittelen jokikisen aamun testauksista ja kaikesta, mitä joudumme käymään läpi. Pyrin vain keskittymään hyviin asioihin ja pelaamaan. Toivottavasti voimme jatkaa pelaamista.

Bullsin tiistainen ottelu Bostonia vastaan siirrettiin vastustajan koronavaikeuksien takia. Seuraava ottelu olisi tarkoitus pelata vieraissa Oklahoma Cityä vastaan lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Bulls kertoi , että Markkasen odotetaan pelaavan tuossa ottelussa.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut