Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

NHL:n harjoitusleireillä paljastui 27 koronatartuntaa – Dallasin suomalaisnelikko jätti harjoitukset väliin

Jääkiekon NHL-liiga ilmoitti tiistaina, että 27 liigan pelaajalla todettiin koronavirustartunta harjoitusleirien aikana. Tartuntoja löytyi vajaan kahden viikon aikana yhdeksästä eri seurasta, NHL kertoi verkkosivuillaan .

Pahimmin virus on osunut suomalaistäyteisen Dallas Starsin joukkueeseen, jossa tartunta todettiin 17 pelaajalla. Stars palasi tiistaina harjoittelemaan koronakaranteenin jälkeen, mutta sivussa oli yhä 14 pelaajaa. Suomalaispelaajista Miro Heiskanen, Julius Honka, Joel Kiviranta ja Esa Lindell eivät osallistuneet harjoituksiin.

Dallasin kauden kolme ensimmäistä ottelua on peruttu. Stars voi aloittaa kautensa aikaisimmillaan 19. tammikuuta viime syksyn finaalivastustajaansa Tampa Bayta vastaan.

– Emme tiedä, voimmeko pelata silloin vai emme. Se antaisi meille kuusi harjoitusta, 22. tammikuuta aloittaminen puolestaan kahdeksan harjoitusta. Meillä on paljon työtä tehtävänä. Tänään oli hyvä päivä, sillä emme olleet viiteen päivään jäällä, Dallasin päävalmentaja Rick Bowness sanoi.

NHL alkaa Suomen aikaa torstain vastaisena yönä viiden ottelun kierroksella.