Philadelphia pelasi seitsemällä miehellä koronaviruksen kurittaessa NBA:ta

Philadelphian Dwight Howard vauhdissa ottelussa Denver Nuggetsia vastaan. Denver kuitenkin voitti. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

NBA-koripalloliigan Philadelphia 76ers joutui pelaamaan lauantaina Denver Nuggetsia vastaan seitsemällä miehellä koronaviruskaranteenien ja loukkaantumisten verotettua joukkueen kokoonpanoa. Denver voitti 115–103, ja Philadelphia joutui ottamaan kokoonpanoon polvivammasta kärsivän Mike Scottin, jotta sai jalkeille sääntöjen vaatimat kahdeksan pelaajaa.

Scott istui koko ottelun vaihtopenkillä. Philadelphian valmentajan Doc Riversin mielestä ottelu olisi pitänyt siirtää.

– Mielestäni meidän ei olisi pitänyt pelata, mutta ei ole minun asiani ilmaista sitä. Olen huolissani pelaajien terveydestä, Doc Rivers sanoi.

Denveriltä puuttui koronakaranteenin takia Michael Porter.

NBA:n tämän kauden paras korintekijä Bradley Beal putosi Washingtonin kokoonpanosta karanteeniin tunti ennen lauantaista ottelua Miamia vastaan.

Boston Celticsin 17 pelaajasta yhdeksän pelaaminen sunnuntaina Miamia vastaan on epävarmaa. Näistä yhdeksästä seitsemän oli lauantai-illan tiedon mukaan joko antanut positiivisen koronatestinäytteen tai eristettynä tartuntaketjujen jäljittämisen takia.

---

Korjattu klo 8.45: Washingtonin ottelu oli Miamia vastaan, ei Bostonia.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut