Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahtelainen moukarinheittäjä Satu Lehtonen valittiin R-kioskin urheilutalliin

LahtiSportia edustava moukarinheittäjä Satu Lehtonen valittiin R-kioskin uuteen urheilutalliin. Lehtonen heitti viime vuonna 50-vuotiaiden naisten uuden Suomen ennätyksen ja sijoittui toiseksi N50-sarjan maailmantilastossa.

– Aloitin moukarinheiton vasta kolme vuotta sitten, mutta laji vei minut mukanaan ja olenkin kehittynyt ja pärjännyt lajissa hyvin. SM-kultamitaleita on tullut useita, ja edellisistä EM-kisoista tuli kaksi pronssia. Tavoitteenani on maailmanmestaruus seuraavissa aikuisurheilun MM-kisoissa, Lehtonen kertoo tiedotteessa.

R-kioski tukee tämän vuoden aikana kymmentä urheilijaa yhteensä 30 000 eurolla. R-kioski avasi urheilijoille tukihaun lokakuussa, ja hakemuksia tuli yli tuhat.

– Hakemuksien määrä ylitti odotuksemme. Saamastamme palautteesta kävi ilmi, että urheilijat ovat selvästikin ahtaalla tällä hetkellä, kun moni ei ole päässyt kisaamaan, pelaamaan tai muuten näyttämään taitojaan, R-kioskin markkinointijohtaja Tarmo Kirjonen sanoo tiedotteessa.

R-joukkueeseen valituista urheilijoista tunnetuimpia ovat mäkihyppääjä Antti Aalto, maastohiihtäjä Katri Lylynperä ja uimari Ida Hulkko. Mukaan valittiin myös kolmiloikkaaja Veikko Nugraha, juoksija Amira Chokairy, vapaaottelija Olli Santalahti, rallikuski Toni Herranen, freeski-urheilija Miika Virkki ja parapöytätennispelaaja Aino Tapola.