Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Chicago pelasi koronamääräysten takia alimiehitettynä, Bulls kaatoi Washingtonin ilman Lauri Markkasta ja kolmea muuta joukkueen runkopelaajaa

Chicago Bulls venyi neljän pelaajan poissaolosta huolimatta voittoon uudenvuodenaaton ottelussa Washingtonia vastaan. Ilman Lauri Markkasta, Tomas Satoranskya, Ryan Arcidiaconoa ja Chandler Hutchisonia otteluun joutunut Bulls otti vierasvoiton pistein 133–130.

Bullsin päävalmentaja Billy Donovan ilmoitti Twitterissä , että nelikko oli pelistä sivussa NBA-liigan työsuojelumääräysten takia. Pelaajilla ei ole välttämättä todettu koronavirustartuntaa, mutta he ovat saattaneet altistua tartunnalle ja olivat sen takia erossa muusta joukkueesta.

Bullsin vieraspelireissu Washingtoniin toi kaksi voittoa ja jätti alkaneella kaudella Wizardsin edelleen vaille voittoja. Tappioita Wizardsilla on jo viisi.

Markkasen paikalla aloittanut hyökkääjä Otto Porter Jr. ja takamies Zach LaVine olivat Chicagon tehopelaajat. Porter pussitti 28 pistettä ja kaapi kätösiinsä 12 levypalloa. LaVine heitti 22 pistettä.

– Tämä osoittaa, että joukkue kasvaa, kun se haluaa oppia jokaisesta pelistä. Opimme virheistä ja edistymme, Porter tiivisti kahden voiton merkityksen Chicago Tribune -lehdelle.

– Tämä on meille valtavan iso asia.

Alimiehitettynä myös Milwaukeen vieraaksi

Chicagon vaihtopelaajista Daniel Gafford ja Thaddeus Young antoivat voittoon vankan panoksen. Molemmat heittivät 15 pistettä ja päätyivät ottelun parhaisiin teholukemiin. Gaffordille merkittiin +23 ja Youngille +19.

Valmentaja Donovan oli vaihtopelaajien panoksesta mielissään, sillä korona rajoittaa kokoonpanoa myös jatkossa.

– Meidän täytyy olla joustavia ja hyödyntää maksimaalisesti pelaajat, jotka ovat käytettävissä, Donovan totesi.

Washington-pelistä puuttuva nelikko ei matkusta myöskään Chicagon seuraavaan vieraspeliin Milwaukeeta vastaan.

– En tiedä, miten pitkään he ovat sivussa. Tilanne selviää päivittäin tehtävin testein, mutta heidän paluuseensa voi mennä jonkin aikaa, Donovan arvioi tilannetta.