Pelicans kaatoi sarjakärjen – Maccelli jatkaa loppukauden Ilveksessä

Pekka Pernu / STT

Ilveksen Matias Maccelli juhlisti komeasti tamperelaisten kanssa kauden loppuun asti solmittua sopimusta keskiviikkona Hakametsässä. Arizona Coyotesin kirjoilla oleva laitahyökkääjä iski Ilveksen avausosuman 2–3-tappiossa Pelicansia vastaan jo ottelun avausminuutilla, ja syötti näyttävästi Teemu Lepauksen 2–1-johtomaalin ylivoimalla toisessa erässä.

– Kiva kun ei tarvitse enää arpoa, onko lähdössä vai ei. Saa rauhassa treenata ja pelata täällä. Eikä se välttämättä huono homma ole, että saan vuoden verran vielä kehittyä ja lähteä sinne, kun aika on oikea, Maccelli sanoi.

Lahtelaiset osoittivat kärkikamppailussa jälleen sitkeytensä ja nousivat jo viidennen kerran seitsemässä ottelussa pisteille päätöserässä. Pelicans voitti lopulta voittolaukauskilpailussa.

– Se ei ole tullut millään erikoistempuilla, vaan jätkät on uskoneet siihen tekemiseen ja peliin, mitä on yritetty viedä eteenpäin. Tosi ylpeä olen siitä, miten prosessi etenee, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä sanoi.

Lahtelaiset katkaisivat samalla yli kolmen vuoden ja viiden ottelun mittaiseksi venyneen vierastappioputken Ilvestä vastaan.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut