West Bromwichin konkarivalmentaja Sam Allardyce toivoo Valioliigaan koronataukoa

West Bromwichin päävalmentaja Sam Allardyce ehdottaa, että jalkapallon Englannin Valioliigassa pidettäisiin tauko lisääntyneiden koronatapausten takia. AFP / LEHTIKUVA

STT

West Bromwichin päävalmentaja Sam Allardyce ehdottaa, että jalkapallon Englannin Valioliigassa pidettäisiin tauko lisääntyneiden koronatapausten takia.

Valioliiga ilmoitti tiistaina, että viime viikon koronatesteissä löytyi 18 positiivista tulosta. Määrä on yksittäisistä viikoista suurin Valioliigassa.

– Olen hyvin huolissani itseni ja ylipäätään jalkapallon puolesta. Kaikkien turvallisuus on tärkeintä. Olen 66-vuotias. Viimeinen asia, jota haluan, on saada koronavirus, Allardyce sanoi muun muassa BBC:n mukaan.

Uusien koronatapausten takia Valioliigassa pelätään lisää ottelusiirtoja. Evertonin ja Manchester Cityn välinen peli siirrettiin maanantaina manchesteriläisjoukkueen koronatapausten takia.

Allardyce hyppäsi West Bromwichin peräsimeen joulukuussa Slaven Bilicin saatua potkut. Joukkue hävisi tiistaina kotonaan Leedsille 0–5 ja on sarjassa viimeistä edellisenä.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut