Hallitseva mestari vetäytyy Ruotsin naisten jalkapalloliigasta – Suomen maajoukkuepuolustajalla edessään uuden seuran etsintä

Ruotsin naisten hallitseva jalkapallomestari Göteborg FC lopettaa eliittitason jalkapallotoimintansa. Päätöksen myötä seuraa ei nähdä ensi kaudella Ruotsin naisten liigassa Damallsvenskanissa. Seura kertoi päätöksestään tiistaina kotisivuillaan .

Suomen maajoukkuepuolustajat Natalia Kuikka ja Emma Koivisto pelasivat viime kaudella Göteborg FC:ssä, joka voitti seurahistoriansa ensimmäisen mestaruuden.

Kuikan siirrosta Yhdysvaltain NWSL-sarjassa pelaavaan Portland Thornsiin on uutisoitu jo aiemmin. Koiviston sopimus göteborgilaisten kanssa loppui päättyneeseen kauteen, eikä hänen tuleva seuransa ole vielä tiedossa. Göteborg FC kertoi, että joukkueen sopimuspelaajat ovat vapaita etsimään uutta työnantajaa.

Kuikka ja Koivisto kuuluivat päättyneellä kaudella joukkueensa runkopelaajiin. Göteborg FC oli mukana myös naisten Mestarien liigassa, jossa sen urakan päätti Manchester City.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut