Puolan joukkue saattaa sittenkin hypätä mäkiviikon avauksessa – ratkaisu tiistaina aamupäivällä

Puolan mäkihyppymaajoukkue sai musertavia uutisia ennen vuodenvaihteen suurtapahtumaa Keski-Euroopan mäkiviikkoa, kun Klemens Murankan todettiin antaneen positiivisen tuloksen koronavirustestissä. Maanantaina kerrottiin, että niin Muranka kuin muutkin puolalaishyppääjät joutuvat jäämään pois mäkiviikon avauskisasta Oberstdorfissa.

Myöhään maanantaina puolalaisille virisi kuitenkin toivetta, josko mäkiviikko heidän osaltaan pelastuisi. Kansainvälinen hiihtoliitto FIS kertoi sivuillaan , että Murankan maanantainen testi oli negatiivinen ja koko Puolan joukkue testataan uudelleen.

Jos uudet testit ovat negatiivisia, Puolan joukkue saa kilpailla ja maanantaina hypätty Oberstdorfin karsintakisa mitätöidään. Tällöin kaikki 62 mäkiviikon kilpailijaa ovat mukana tiistaisessa Oberstdorfin kisassa, eikä kisassa käytetä pudotuskisaa lainkaan.

Mikäli Murankan positiivinen tulos vahvistuu, karsintatulokset ovat voimassa ja tiistai-illan kisa hypätään pudotussysteemillä.

FIS:n mukaan testitulokset saadaan tiistaina aamupäivällä, Suomen aikaa kello 11:een mennessä.

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut