Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Seagulls palasi pitkältä tauolta voitokkaasti

Miesten Korisliiga palasi lähes neljän viikon mittaiseksi venyneeltä joulutauolta kahdella ottelulla, jotka pelattiin Helsingissä ja Kotkassa koronarajoitusten vuoksi ilman yleisöä.

Kotijoukkueet ottivat odotetusti voitot, kun Helsinki Seagulls kukisti Kaarinan Ura Basketin 108–88 ja KTP–Basket kaatoi Uudenkaupungin Korihait 97–80.

Liigaa puhtaalla pelillä johtava Seagulls nappasi kauden yhdennentoista voittonsa. Se otti pelin haltuunsa avausjakson lopun 13–0-kirillä. Toisella jaksolla kotijohto kasvoi jo 20 pisteeseen, mutta kolmannella jaksolla Ura Basket nousi vain pisteen päähän. Seagulls varmisti voittonsa viimeisen neljänneksen 13 pisteen voitolla.

Vain kahdella ulkomaalaisvahvistuksella pelanneesta Seagullsista Wayne Martin keräsi 23 pistettä ja Timo Heinonen sekä Kendale McCullum 20. Myös Ura Basketin tehomies Kevin Bracy-Davis päätyi 20 pisteeseen.

Kotkalaisten kone ei käynnistynyt

Yhä ilman voittoa oleva Korihait haki Kotkasta ensimmäistä voittoa innokkaasti puoli peliä. Korihait hallitsi avauspuoliskoa ja johti parhaimmillaan kymmenellä pisteellä. KTP pääsi puolivälin tauolle tasatilanteessa, ja pelin toinen puolikas eteni jo isännän ottein.

– Korihait pelasi vapautuneesti, mutta meillä oli tosi vaikeaa. Ei saatu konetta käyntiin, ja hyökkäyksetkin olivat puoliväliin asti kolmosten roiskimista, manaili kotkalaisvalmentaja Tomi Kaminen.

Greg Mangano heitti voittajille 26 pistettä ja Braxton Huggins 18. Trevor Blondin oli Korihaiden tehokkain 20 pisteellä.