Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Nikita Kutsherov joutuu lonkkaleikkaukseen – Tampa Bayn mestarijoukkueen venäläinen tähtipelaaja palaa kaukaloon aikaisintaan NHL:n pudotuspeleissä

NHL-seura Tampa Bayn tähtipelaaja Nikita Kutsherov joutuu ensi viikolla lonkkaleikkaukseen. Seurajohto toivoo, että Kutsherov toipuisi leikkauksesta alkavan kauden pudotuspeleihin.

– Realistinen toiveemme on, että hän toipuisi pudotuspeleihin mennessä pelikuntoon. Se on realistinen, tämän tyyppisen leikkauksen ennusteeseen perustuva toive, Lightningin toiminnanjohtaja Julien BriseBois kommentoi tilannetta NHL:n nettisivuilla .

Tampa Bay Lightning lähtee tammikuussa alkavaan kauteen hallitsevana mestarina. Kutsherov teki mestaruuskauden 68 runkosarjaottelussa 33 maalia ja syötti 52.

Tampan mestaruuteen päättyneissä pudotuspeleissä Kutsherov voitti pistepörssin. Hän saalisti 25 ottelussa 34 tehopistettä seitsemästä maalista ja 27 maalisyötöstä.

– Tiedän, miten pahalta hänestä tuntuu, kun hän ei pääse pelaamaan runkosarjassa. Tiedän myös, miten hän on valmis tekemään töitä päästäkseen kentälle mahdollisimman pian, BriseBois jatkoi.

– Muu joukkue tekee samalla kaikkensa, jossa pääsemme pudotuspeleihin ja "Kutsh" saa tilaisuuden puolustaa Stanley cupin voittoa.

Kutsherov on ollut Lightningin tehokkain pelaaja viiden viime kauden aikana. Hän on tehnyt uransa 515 NHL-ottelussa 529 pistettä ja uran 90 pudotuspeliottelussa 95 pistettä.

NHL ja liigan pelaajayhdistys pääsivät joulukuussa sopimukseen, jonka mukaan pandemian lykkäämä pelikausi 2020–21 alkaa 13. tammikuuta. Runkosarjassa joukkueille kertyy 56 ottelua 8. toukokuuta mennessä.