FC Lahden Toni Lindberg valittiin Suomen korkeimman tason valmennuskoulutukseen

Toni Lindberg läpäisi seulan ja valittiin Uefa Pro -valmentajakurssille. Katja Luoma

ESS

FC Reippaan ja FC Lahden organisaatioissa valmentava Toni Lindberg on valittu Uefa Pro -kurssille, joka on korkein mahdollinen Suomessa suoritettava valmentajakolutus. Kurssi antaa valmiudet toimia korkeaa ammattitaitoa vaativissa huippujalkapallon valmennustehtävissä.

Neljänkymmenen hakijan joukosta kurssille valittiin 15 valmentajaa. Lindbergin lisäksi valittuja olivat muiden muassa Mikael Forssell, Pauliina Miettinen, Mika Nurmela, Mika Väyrynen ja Teemu Tainio.

– Lähden jatkamaan kouluttautumista erittäin motivoituneena ja innokkaana. Ryhmämme näyttää todella tasokkaalta ja mielenkiintoiselta. Uskon, että opimme valmentamisesta paljon myös toisiltamme, Lindberg kertoi tiedotteessa.

Lindberg valmentaa tällä hetkellä FC Lahden P17-joukkuetta ja kuuluu myös seuran miesten edustusjoukkueen valmennusryhmään. Viime vuonna hän suoritti Vierumäellä valmentajan erikoisammattitutkinnon.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut