Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

KymiRingin MotoGP-kisojen liput tulevat myyntiin perjantaina

Iitin KymiRingillä ensi kesänä ajettavien MotoGP-kilpailujen pääsylippujen lipunmyynti alkaa perjantaina.

Ratamoottoripyöräilyn suurtapahtuma on määrä järjestää KymiRingillä 9.–11. heinäkuuta. Radan historian ensimmäinen MotoGP-viikonloppu piti alun perin olla jo viime kesänä, mutta koronapandemian vuoksi kilpailut siirtyivät.

Ensi kesän tapahtumaan sisään otettava katsojamäärä on vielä toistaiseksi avoinna, kerrotaan tapahtuman myynnistä ja markkinoinnista vastaavan Lahti Eventsin tiedotteessa. Koronarajoitusten takia lipunmyynti avataan porrastetusti. Normaalitilanteessa alueelle voidaan ottaa päiväkohtaisesti 65 000 katsojaa.

– On ensisijaisen tärkeää pystyä järjestämään tapahtuma turvallisesti. Pystymme kuitenkin järjestämään tapahtuman mahdollisia rajoituksia noudattaen, sillä tapahtuma-alue on suuri ja päiväkohtainen kapasiteetti turvaväleillä on myös kymmenissä tuhansissa, Lahti Eventsin projektijohtaja Markku Vihtilä toteaa tiedotteessa.

Kuluvan vuoden kisoihin lippunsa jo ostaneisiin asiakkaisiin otetaan myöhemmin yhteyttä katsomopaikkojen vahvistamiseksi. Myös lipun palauttaminen on mahdollista.

Lipunmyynti alkaa Lippu.fi:ssä perjantaiaamuna kello 9. Samalla alkaa lipunmyynti myös motocrossin MM-sarjan osakilpailutapahtumaan, joka on määrä ajaa KymiRingin alueella 21.–22. elokuuta.