Issakan Valo vyöryi varmaan voittoon Vermossa

Vermossa voimat punnittiin, kun kisat ravattiin illan mittaan koko ajan raskaammiksi muuttuvissa olosuhteissa. Vahvuutensa kylmäverikisassa osoitti Jussi Suomisen valmentama Issakan Valo.

Ari Moilasen ohjastama Issakan Valo sai kiihdytysvaiheessa mainion juoksupaikan toisessa parissa ulkona. Siitä se eteni kirivaiheessa haastamaan keulan Meren Maininkia, jonka ohi vyöryi tyylivirheistään huolimatta.

– Hevonen tuli vahvasti koko ajan, mutta epävarma oli ja haparoi muutaman kerran. Ravilla ori kun pysyi, uskoin, että aika lähellä voittoa ollaan, Ari Moilanen tiesi Lähteen Tallin omistamasta 5-vuotiaasta, jolle voitto oli uran 13.

Pelipankki kuin sunnuntaihölkällä

Lämminveristen Tammatähti -lähtö ratkesi jo hyvin pitkälti ensimmäisellä sadalla metrillä. Suursuosikki Willow Pride pääsi keulaan suosiolla, ja kun sen kovimmaksi haastajaksi kaavailtu Stoneisle Ocean laukkasi heti hylkäykseen, sai Willow Pride keulavoiton oikein vähällä vaivalla.

– Hevonen rauhoittui hyvin keulapaikalle ja meni sen verran kuin tänään tarvittiin, voittajan ohjastaja Ari Moilanen kommentoi voiton jälkeen.

Kirivaiheessa ylivertainen

Anne Kankaan valmennettavat nappasivat kaksi Toto65-täysosumaa. Ravien päätöslähdössä Jukka Torvisen kuskaama Credit To Love erottui loppumatkasta selvästi edukseen. Kyseessä oli yllätysvoittaja.

Anne Kankaan talliin napsahti toinen tikku, kun lämminveristen tammojen rahasarjassa Jukka Torvisen ohjastama Motivated Second muistutti kyvyistään ottelemalla parhaaksi toiselta vailla selkää.

Kylmäveristen tammalähtö ajettiin tasoitusajona. Teemu Okkolinin tallista toisen kerran kilpaillut Maatian Tähti joutui 40 metriä paalun hevosten takaa liikkeelle, mutta se ei estänyt 5-vuotiaan tamman kiertämistä parhaaksi.

Nashville Nancy kiri lyhyen matkan lähdön voittoon. Kaksivuotislähdössä Olli Koivusen ohjastama Lara Boko hallitsi keulajuoksulla kevyenoloisesti maaliin saakka.

Toto65-pelin täysosumalla voitti 264,71 euroa, viidellä oikein lunasti 10,22 e.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut