Grainfield Aiden ravasi kakkoseksi Ruotsissa

Timo Mahlamäki / STT

Hannu Korven ajama ja valmentama Grainfield Aiden aloitti Ruotsin kilpailut hienolla kakkossijalla Bergsåkerissa lauantaina. Samu Sundqvistin Selmer I.H. voitti Hilda Zonettin lähdön ja 150 000 kruunua ajalla 14,3a/2640m.

Korpi ajoi taidokkaasti takarivin lähtöpaikalta eteenpäin, ja Grainfield Aiden painui johtopaikalle jo 600 metrin juoksun jälkeen. Vauhti pysyi tasaisen reippaana, vaikka rata oli kurainen.

Grainfield Aiden näytti voittajalta maalisuoran alussa, mutta Selmer I.H. kiri takaa vahvasti ja ennätti ohi. Samu Sundqvist toimii Selmer I.H. omistajan Ingemar Hultqvistin tallin yksityisvalmentajana.

Grainfield Aiden oli tosi hyvä kakkonen ja tienasti 75 000 kruunua. Marjo-Kristiina Nieminen ja Fire-talli omistavat 6-vuotiaan ruunan. Kakkossija tiesi myös paikkaa tapaninpäivänä Solvallassa ajettaviin divisioonafinaaleihin.

Irrin tallin Marschall Match aloitti pronssidivisioonassa. Tapparan raviliigahevonen jäi pitävään pussiin ja oli viides maalissa Ulf Ohlssonin ajamana. Daniel Wäjerstenin tallin Merritt ja Algot Zonett kirivät kaksoisvoittoon.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut