Teemu Pukilla juhlaottelu lauantaina – valmentajalta hauska ylistys suomalaiskärjestä

STT

Suomen jalkapallomaajoukkueen ja brittiseura Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukki pelaa 100. ottelunsa Norwichin paidassa, kun joukkue kohtaa Englannin Mestaruussarjassa lauantaina Blackburnin. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke oli ottelun aattona täynnä kehuja ykköstykistään.

– Pukki on paras ilmaissiirrolla meille tullut, ei siksi että hän on sadassa pelissä, vaan maalien takia. Hänen työnsä jälki meillä on mahtavaa ja maalikeskiarvo uskomaton, Farke ylisti seuran sivustolla Norwichille 48 maalia takonutta Pukkia.

Farke on tietoinen Pukin suosiosta Suomessa.

– Kun muista maista vierailee pääministereitä Suomessa, presidentti antaa heille Pukki-paidan. Hän on tavallinen, jalat maassa oleva ja tasapainoinen tyyppi. Ja joukkuepelaaja.

Norwich ei halua kultakimpaleestaan luopua.

– Moni seura oli kiinnostunut Pukista, mutta hän rakastaa pitää keltaista paitaamme. Hieno lähettiläs seuralle, ja upea ihminen. Jatkukoon yhteistyömme pitkään.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut