Orimattilan Judoseura kiinnitti juniorilupauksen

Isla Erkkilä edustaa vuodenvaihteesta alkaen Orimattilan Judoseuraa. Orimattilan Judoseura

ESS

Orimattilan Judoseura vahvistaa rivejään lupaavalle nuorella judokalla, kun Isla Erkkilä siirtyy vuodenvaihteessa Porin Judoseura Fudoshinistä orimattilalaisseuraan. Erkkilä on hallinnut suvereenisti alle 15-vuotiaiden tyttöjen alle 63-kiloisten sarjaa kotimaassa.

Erkkilä on käynyt harjoittelemassa Orimattilassa jo pidemmän aikaa. Hän on saanut oppia valmentajilta ja sparrausta harjoitteluunsa seuran naisjoukkueelta.

– Taistelu edustuspaikoista tulee olemaan kovaa, ja nyt kun seurassa on samassa painoluokassa neljä tyttöä, se vaan vahvistaa ryhmää ja jokainen saa toisiltaan hyvää sparrausta treeneissä, seuran päävalmentaja Alain Calderin kertoo tiedotteessa.

Erkkilä vahvistaa OJS:n ennestään tasokasta naisten joukkuetta, jossa on pelkästään -63 kg sarjaan neljä edustajaa. Erkkilä siirtyy ensi kaudeksi 18-vuotiaiden ikäluokkaan, jossa seuratovereista ottelee ennestään Enna Nieminen. Alle 21-vuotiaissa OJS:n edustajat ovat Emilia Heinonen ja syksyllä seuraan siirtynyt Ronja Miekkalehto.

– Sympaattinen Isla on todella tervetullut vahvistamaan Orimattilan judoa ja seuraa. Hienoa, että olemme haluttu seura nuorten huippu-urheilijoiden keskuudessa. Se kertoo paljon siitä, mitä olemme saaneet aikaan ja tehneet Suomen judokartalla, sanoo Orimattilan Judoseuran puheenjohtaja Tero Rönkkö.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut