Jääkiekkoliigaa pelataan joulutauon jälkeen akvaariokypärät päässä

STT

Iltalehden mukaan jääkiekkoliigan keskiviikkona tekemä päätös velvoittaa pelaajat käyttämään kokovisiiriä. Tauolla olevan Liigan seuraava kierros pitäisi pelata 26. joulukuuta. Niin sanottujen akvaariokypärien käyttämisellä pyritään suitsimaan koronaviruksen leviämistä, joka on hidastanut ja lopulta pysäytti väliaikaisesti jääkiekkokauden.

– Näin on sovittu, että kokovisiiri on käytössä, kun kausi jatkuu. Se on tartuntasuojamekanismi, kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä sanoi Iltalehdelle.

– Meillä oli Teams-palaveri, jossa oli kaikista seuroista yhteyspelaajat. Kävimme tämän asian läpi pelaajien ja Liigan toimitusjohtajan Riku Kallioniemen kanssa.

Liigan runkosarja käynnistyi lokakuussa, mutta jo alusta lähtien useita otteluita jouduttiin lykkäämään myöhemmäksi esimerkiksi karanteenien vuoksi. Joulukuun alussa sarja päätti tauolle jäämisestä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut