Kurri Jari Boko ravasi voiton suomalaisomistajille

STT

Veijo Heiskasen ja Valley Media Oy:n omistama Kurri Jari Boko porhalsi 150 000 kruunun täysosumaan E3 Revanschen -kisassa Kalmarin raveissa perjantaina.

Heiskanen ajoi alussa päättäväisesti eteenpäin, ja Kurri Jari Boko meni johtopaikalle. Valjakko sai vetää rauhassa reilun kierroksen. Robert Berghin valmentama Mr Mah Can eteni uhmakkaasti rinnalle, kun lähdettiin päätöspuolikkaalle.

Loppukaarteessa kaksikko taisteli kiivaasti voitosta. Maalisuoralla Kurri Jari Boko piti kärkipaikan varmasti ja juoksi voittotuloksen 14,8a/2140m. Kurri Jari Boko on 3-vuotiaana kilpailut 13 kertaa, sen voittosumma on 479 500 kruunua. Voittajan kasvattaja hollantilainen Boko Stables on selvästi jääkiekosta kiinnostunut. Kurri Jari Bokon pikkuveli on nimeltään Lemieux Boko. Myös se on Heiskasen ja Valley Median omistuksessa.

Bollnäsissä ravattiin myös perjantaina, ja suomalaismenestystä tuli sieltäkin. Team Melkko & Sorosen valmentama James Gonzales ravasi neljännen peräkkäisen voiton. Jorma Kontio ajoi Ifa Racingin 4-vuotiaan oriin ykköseksi ajalla 15,1a/2140m

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut