Hockey Time -podcast, jakso 10, kuuntele tästä: Liiga laittoi kioskin kiinni – vieraissa viihtynyt Pelicans on takonut tulosta takamatkalta

Koronapandemian kiusaama kotimainen jääkiekkoliiga jäi torstaina tauolle. Studioisäntä Aleksi Sammalisto ja Uusi Lahti -lehden toimittaja Aatu Raninen tuumailevat tuoreimmassa Hockey Time -podcastissa keskeytetyn Liiga-kauden antia Pelicans-vinkkelistä. Tarkemmassa palastelussa lahtelaisten tehokas ylivoimapelaaminen.

Pelicansin taiturimaiset Iikka Kangasniemi (5+11) ja Ryan Lasch (4+19) ovat kunnostautuneet syöttelijöinä. Suoraan syötöstä lähtevää, snaipperimaista laukaisu-uhkaa pienikokoinen kaksikko ei lahtelaisten tehokkaaseen ylivoimapelaamiseen juurikaan tarjoa. Veli-Matti Pitkänen

ESS

Niinhän siinä sitten lopulta kävi – kaikki Liigan 3.–19. joulukuuta pelattavaksi suunnitellut pelit siirtyvät myöhempään ja terveyden kannalta turvallisempaan ajankohtaan. Vielä tällä hetkellä voimassa olevan otteluohjelman mukaan Pelicans on seuraavan kerran tositoimissa tapaninpäivänä (lauantai 26. joulukuuta) Helsingin IFK:n vieraana.

Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

–  Uusi Lahti -lehden toimittaja Aatu Raninen jakaa viisaita sanoja koronapandemian keskellä: "Maailmanlaajuisessa kriisissä pitää osata ajatella oman boksin ulkopuolelta". KooKoon toimitusjohtajan Sakari Välimaan tuska purkaantui Ylen haastattelussa. Mikkelin kaupunki kevensi Jukurien jäähallimaksuja (00:10).

– Pelicans paineli toistaiseksi viimeisissä otteluissaan takamatkalta voittoon ja etumatkalta tappioon. Pelien sisäinen nousujohteisuus on näkynyt turkoosien otteissa: lahtelaisjoukkue on iskenyt kymmenen edellisen ottelun kolmansissa erissä 16 maalia ja päästänyt kuusi (10:30).

– Ottelun jälkeisissä pressitilaisuuksissa pitäisi kysyä ja puhua itse pelistä. Vastauksien laatuvastuu on sekä haastattelijalla että päävalmentajalla (15:37).

– Ranisen syväanalyysi Pelicansin tehokkaasta ylivoimapelaamisesta. Ryan Lasch luo laukaisu-uhan miinuskulmasta. Hokistudion laituriparilla on eriävä mielipide Julius Hongan ja Oskari Laaksosen mahdollisten poislähtöjen vaikutuksesta lahtelaisten ylivoimapeliin (20:23).

Jakso on kuunneltavissa Spotify-suoratoistopalvelusta tai oheisella mediasoittimella:

Viihdyitkö tai kiihdyitkö? Lättyä, poikkaria ja palautetta voit viskellä tämän jutun kommentointiosiossa tai Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Saako Ryan Lasch erityisvapauksia puolustuspelissä, Pelicans-valmentaja Tommi Niemelä?

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut