Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Liigan viimeinen peli ennen taukoa tarjosi murskalukemat Porissa

Liigassa pystyttiin pelaamaan keskiviikkona enää yksi ottelu ennen kuin sarja joutuu koronaviruksen takia pakotetulle tauolle 3.–19. joulukuuta.

Ottelussa Porissa kohtasivat Ässät ja KooKoo. Kotijoukkueen kannattajat toivonevat, ettei kyseistäkään peliä olisi ehditty pelaamaan. KooKoo haki länsirannikolta selvän voiton lukemin 6–1. KooKoo katkaisi samalla kolmen pelin tappioputkensa.

– Olimme tehokkaita ja saimme kuusi eri maalintekijää. Maksoimme maaleista hintaa. Oli pieni häviöputki alla, joten tyytyväinen olen, kun se meni poikki, KooKoon valmentaja Jussi Ahokas sanoi.

Ässille tulos oli puolestaan jatkumoa todella heikolle alkukaudelle. Joukkue on voittanut viimeisestä seitsemästä pelistään vain yhden. Neljä edellistä peliä ovat olleet tappiollisia.

– Meni ennen kaikkea minulta huonosti saada joukkueelle viestiä, mitä peli vaatii ja missä riman pitää olla kamppailupelaamisessa. Numeroissa ei ole mitään selitettävää, Ässien valmentaja Ari-Pekka Selin kertoi.