Lahden Taitoluistelijoiden Virpi Hurri valittiin liittohallitukseen

ESS

Suomen Taitoluisteluliiton syyskokous valitsi Lahden Taitoluistelijoiden muodostelmajaoston puheenjohtajan Virpi Hurrin Taitoluisteluliiton liittohallituksen jäseneksi.

Hurri on toiminut Lahden Taitoluistelijoissa erilaisissa tehtävissä vuodesta 2000 lähtien. Hurri on ollut muun muassa seuran puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, hallituksen jäsenenä ja muodostelmajaoston puheenjohtaja.

– Työsarkaa liittotasolla riittää ja mitä olen ymmärtänyt, niin liittohallituksen jäsenet iskevät kaikki kätensä saveen ja tekevät myös aidosti töitä liiton ja sitä kautta jäsenseurojen asettamien tavoitteiden täyttämiseksi, Hurri kommentoi valintaansa seuran tiedotteessa.

Liiton ehdollepanotoimikunta painotti valinnoissaan muun muassa lajiosaamisen monipuolisuutta, pitkäaikaista yhdistystoiminnan ja kunta-alan toimintakulttuurin tuntemusta sekä tapahtumajärjestämisen osaamista.

Hallituksen uutena puheenjohtajana toimii ensi vuoden alusta alkaen Janne Korhonen. Liittoa vuodesta 2015 lähtien luotsannut Laura Raitio ei asettunut ehdolle. Erovuoroisista jäsenistä Sini Aarnio-Kurki, Marko Laaksonen ja Marie Lundmark äänestettiin jatkamaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Hallituksessa jatkavat vuoden 2021 loppuun Laura Lepistö, Jouko Pitkänen, Jukka Puustinen ja Mika Saarelainen. Liittohallitus toimii liiton toimeenpanevana elimenä. Liittohallituksen tehtävänä on johtaa ja edustaa liittoa, ohjata, edistää ja valvoa taitoluistelun kehitystä sekä alue- ja seuratoimintaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut