Jokimaan toimitusjohtajaksi valittiin lentäjä Hollolasta - "Erittäin hyvä tunne Jokimaan ihmisistä ja radan hengestä"

Suur-Hollola-ajo on Jokimaan suurin vuosittainen tapahtuma. Katja Luoma

ESS

Jokimaan raviradan uusi toimitusjohtaja on Hollolasta kotoisin oleva, 32-vuotias Niko Solkio. Lahden Hevosystäväinseura tiedotti valinnasta torstaina. Solkio aloittaa tehtävässä 1. tammikuuta.

– Olen todella innoissani ja odotan jo tammikuuta, että pääsen aloittamaan hommat. Minulla on erittäin hyvä tunne Jokimaan ihmisistä ja radan hengestä, Solkio sanoo tiedotteessa.

Koulutukseltaan Solkio on lentäjä ja lennonopettaja. Hän on pitkän linjan raviseuraaja ja myös hevosenomistaja. Jokimaa on hänelle valmiiksi tuttu ympäristö.

– Olen viettänyt Jokimaalla aikaa pienestä pojasta asti. Kun näin Jokimaan toimitusjohtajahaun avautuneen, kuulosti se niin mielenkiintoiselta projektilta ja tuntui itselleni sopivalta, että olin lähes pakotettu hakemaan paikkaa, Solkio kertoo.

Jokimaalle haettiin toimitusjohtajaa jo keväällä edellisen johtajan Tomi Himangan siirryttyä Suomen Hippoksen markkinointi- ja kehityspäälliköksi. Keväinen rekrytointiprosessi jouduttiin kuitenkin keskeyttämään koronapandemian vuoksi ja Pertti Immonen valittiin hoitamaan vt. toimitusjohtajan virkaa väliaikaisesti.

Lahden Hevosystäväinseuran puheenjohtaja Pekka Kairtamo on tyytyväinen rekrytointiprosessin tulokseen. Syksyn hakukierroksella hakijoita oli yli 40.

Jokimaan ravi- ja tapahtumakeskuksessa järjestetään vuosittain noin 30 ravitapahtumaa, joista suurin on yli 10 000 katsojaa paikan päälle keräävä Suur-Hollola-viikonloppu.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut