Lahden Kortteliliigassa monet lajit jäävät koronasuositusten vuoksi tauolle

Kortteliliigan lajeista pokeri on koronatauolla toistaiseksi. Katja Luoma

ESS

Lahden Kortteliliiga on reagoinut Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän maanantaina antamiin suosituksiin, joiden mukaan aikuisten harrastusryhmien koko sisätiloissa rajataan kymmeneen henkeen. Monen lajin toiminta jää tauolle 14. joulukuuta asti, Kortteliliiga tiedotti tiistaina.

Toiminnan keskeyttämisestä tai jatkumisesta päätettiin lajikohtaisesti. Kolmen viikon tauosta päätettiin kaukalopallossa, lentopallossa, salibandyssa ja curlingissa. Mölkyssä tutkitaan mahdollisuutta hajauttaa pelaamista, mutta ainakaan tämän viikon perjantaina ei pelata. Samoin tupamölkyn SM-turnaus on siirretty myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Pelit jatkuvat vain kolmessa lajissa, eli squashissa, tenniksessä ja padelissa. Niissä Kortteliliigan mukaan pelitoiminta on mahdollista koronaohjeiden puitteissa pienen ottelukohtaisen osanottajamäärän vuoksi.

Texas hold 'em -pokeri on koronatauolla toistaiseksi, ja talvitauolla on puolestaan jalkapallo, petankki ja kyykkä.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alue on siirtynyt koronaepidemian kiihtymisvaiheeseen ja Lahti lähestyy leviämisvaihetta. Maanantaina annetut rajoitukset kestävät tämänhetkisen arvion mukaan 14. joulukuuta asti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut