Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Tapparan Kuusela laukoi toisessa peräkkäisessä ottelussa voittomaalin – "Tarkoitus oli syöttää"

Kauden alussa 13 ottelua maalitta pelannut Kristian Kuusela teki lauantaina toisessa peräkkäisessä ottelussa voittomaalin, kun Tappara kaatoi KalPan jatkoajalla 2–1 jääkiekkoliigassa.

Perjantaina Helsingissä kauden avausmaalinsa jatkoajalla tehnyt Kuusela teki nyt voittomaalin pienestä kulmasta, kun syötöksi tarkoitettu laukaus kimposi KalPan puolustajan Jesse Grahamin jalasta Samu Perhosen vartioiman KalPa-maalin verkkoon.

– Tarkoitus oli syöttää Smejkalille, mutta otetaan vastaan tuollainenkin maali. Viikon kolmas voitto meille, peli on parantunut, Kuusela sanoi.

Voittomaali oli Kuuselalle uran 41:s. Hän on tilastossa nyt kahdeksas ja paras aktiivipelaaja. Eniten voittomaaleja SM-liigan runkosarjan historiassa on Tappara-ikoni Janne Ojasella, 47.

Voitto oli kolmas peräkkäin, mutta kolmen pisteen voitosta on Tapparalla aikaa lähes kuukausi. Edellinen kolmen pisteen voitto tuli Ässistä 22. lokakuuta. Sen jälkeen on kahdeksan ottelun saldo neljä kahden pisteen voittoa ja neljä tappiota varsinaisella peliajalla.

– KalPa oli tänään hyvä. Ei mikään voitto tule helposti, Kuusela selitti pientä tehottomuutta.