Sportin kehnot kotiottelut jatkuvat

Seppo Hautala / STT

Vaasan Sport ja Kouvolan Kiekko ovat jääkiekon liigataipaleidensa aikana pelanneet usein tiukkoja otteluita. Yli puolet otteluista on päättynyt yhden maalin erolla. Torstain pelissä ei tasaisuudesta ollut tietoakaan, sillä vierasjoukkue KooKoo vei pisteet lukemin 4–0.

Sportin puolustajatilanne oli aiemmin marraskuussa niin kehno, että jalkeille saatiin vain viisi tervettä puolustajaa. Välillä myös hyökkääjä Erik Riska joutui tuuraamaan puolustuksessa. Nyt puolustajia on seitsemän ja pari riittää kierrätykseenkin.

Ei puolustuspeli vieläkään aivan nappiin sujunut, sillä KooKoo teki toisen erän alussa 41 sekunnin välein kaksi maalia ja tilanteeksi 0–3. Tuo riitti päävalmentaja Risto Dufvalle: Niko Hovinen korvasi maalissa lokakuussa kolme peräkkäistä nollapeliä pelanneen Rasmus Reijolan.

KooKoon maaleista eivät vastanneetkaan "nimimiehet", vaan uudet ratkaisijat. Samuli Ratinen teki kauden toisen maalinsa ja Teemu Engberg ensimmäisen. Avausmaali oli Toni Suurosen ensimmäinen tällä kaudella.

KooKoon maalivahdille Oskari Salmiselle nollapeli oli ensimmäinen Liigassa. Tosin pelattuja otteluitakaan ei ole kuin 21.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut