Knocking Match löysi voittovireensä huippukuskin käsistä

Niko Haaranen / STT

Antti Teivainen jatkoi Knocking Matchin rattailla sataprosenttista työskentelyään, kun Tampereen ensiesiintymisen tavoin Knocking Match voitti keskiviikkona Vermossa ylivoimaisesti.

Juho Ihamuotilan valmentaman ruunan edellisen kilpailun voitto Tampereella tuli monelle yllätyksenä, mutta nyt Vermossa Knocking Matchilta odotettiin kakkosradalta jo paljon. Teivaisen ajokki otti keulapaikan helposti, josta voitti pienistä metkuiluistaan huolimatta ylivoimaisesti.

– Kirilenkin alussa, kun Tommi Kylliäinen käänsi ajokkinsa meidän perään, Knocking Match alkoi jarrutella. Vika kurvissa tuntui sille taas. Korvat nyppäsin auki, jolloin se lähti tosi iloisesti. Knocking Match menee ja ei mene. Se ei ollut väsynyt maalissa, viimeiset 200 metriä pyöritteli vaan korviaan.

Teivainen kertoi myös, ettei Knocking Matchin voitto ollut heikoista hetkistä huolimatta uhattuna.

Knocking Matchin omistaa Ravitalli Hannu Laakkonen Oy & Stable Holttinen .

Holttisille tuli Vermosta menestystä muutenkin. Juuso Holttinen pääsi tuulettamaan ykköstilaa myös valmentajan ominaisuudessa, kun Iikka Nurmosen ohjastama 3-vuotias Callela Kickoff jatkoi vahvasti alkanutta ravurinuraansa voitolla.

Tammalähdössä yksi ylitse muiden

Juha Utala kertoi voittajahaastattelussa, että oli suunnitellut ajavansa The Breezellä selkäjuoksun, mutta hollolalainen tuli matkan aikana toisiin ajatuksiin. Hän kierrätti The Breezen keulahevosen rinnalle, josta Christa Packalenin valmennettava karkasi murskavoittoon.

– Tilanteet meni silleen, että piti mennä vaihtoehtoon b, ja se kannatti tänään, Utala hykerteli tyytyväisyyttään lähdön jälkeen.

Kylmäveristen III-divisioonakarsinnassa Tapio Perttunen pääsi Bilettäjän kanssa keulapaikalle, josta tamma ei erehtynyt. Lämminveristen vastaavassa kilpailussa Werner Ors hallitsi samalta juoksupaikalta.

Iikka Nurmosen ohjastaman Heat Of Dynamiten voitto tuli pitkällä kirillä. Toto65-pelin täysosumalla voitti 58,39 euroa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut