Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Savo Volley syötti ja hyökkäsi voittoputkelleen jatkoa

Savo Volley hävisi toisen kerran erän miesten lentopallon Mestaruusliigassa, mutta se ei valmentaja Timo Tolvasta tiistaina juuri häirinnyt. Savo Volley syötti sekä hyökkäsi koko ajan tehokkaasti ja voitti Kokkolassa Tiikerit 3–1.

Savo Volley ei pelannut tappioerässäänkään huonosti. Sen hyökkäysten onnistumisprosentti oli siinä sen ottelun paras eli 67, mutta Tiikerit iski erässä palloa vieraiden kenttään 79 prosentin tehoilla.

– Ei löydy mitään negatiivista sanottavaa mistään. Neljä erää vahvaa tekemistä. Positiivista oli sekin, ettei vahva syöttöjoukkue saanut yhtään ässää meitä vastaan, Tolvanen sanoi.

Savo Volleyn kokeneet ja A-maajoukkueessakin meritoituneet Antti Siltala ja Olli-Pekka Ojansivu olivat vieraiden tehokkaimmat. Siltala teki 23 ja Ojansivu 18 pistettä.

Savo Volley voitti torjuntapisteet 14–4 ja ässäsyötöt 9–0. Joukkueen voittoputken seuraavat haasteet ovat lauantaina Alajärvellä Akaa-Volley ja viikon kuluttua VaLePa Sastamalassa.