Team Pajulahdelle vierastappio ryhdikkäästä pelistä huolimatta

ESS

Team Pajulahden pistetili koripallon miesten 1B-divisioonassa ei vieläkään avautunut, vaan Äänekosken Huima oli kotonaan parempi lukemin 74–66 (16–15, 14–16, 22–14, 22–21).

Lahtelaiset pelasivat kuitenkin kauden toistaiseksi parhaan pelinsä, ja aiemmissa peleissä ongelmia aiheuttanut levypallopelaaminen oli nyt selvästi paremmalla tasolla.

Puoliajalle lähdettiin Lahden johtaessa 30–31. Kolmas jakso koitui taas Team Pajulahden turmioksi. Äänekoski kiskoi kahdeksan pisteen kaulan, joka piti ottelun loppuun saakka.

– Tappiosta huolimatta tämä oli meiltä hyvä peli. Pojat jaksoivat taistella täydet 40 minuuttia, ja varsinkin puolustuspään levypallopelaamisemme oli nyt hyvällä tasolla, totesi lahtelaisten päävalmentaja Mike Oppland.

Kotijoukkueesta tahtipuikkoa heilutti jenkkivahvistus Kavaughn Scott 25 pisteellään ja 9 levypallolla.

Lahtelaisista parhaalla pelipäällä olivat joukkueen kapteeni Sami Ikävalko (16/5) ja tuplatuplaan yltänyt Eetu Lähdetniemi (14/15).

Pajulahden pelit jatkuvat ensi perjantaina kotipelillä Raholan Pyrkivää vastaan.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut