Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

“Sitä oli pakko saada paremmaksi” – KooKoon ylivoiman tehohetki tylsytti Liigan ykkösylivoiman

Pelicansin ylivoima on jääkiekkoliigassa tehokkainta. Ennen KooKoo-peliä se oli johtanut maaliin 5.21 minuutin välein. Perjantaina KooKoo kesti alivoimalla 4.22 minuuttia ennen isäntien ensimmäistä ja lopulta ainoaa ylivoimamaalia.

Viikonloppuna kahdesti kotona pelaavan Pelicansin ykkösylivoima tökki, ja joukkue oli muutenkin ailahteleva. Tehokas KooKoo voitti 5–2.

– Onneksi lauantaina pelataan uudestaan, jäi vajaaksi. Kaverilla oli kolmannessa erässä enemmän paikkoja meidän ylivoimalla kuin meillä itse, kauden neljästä pisteestään (1+3) kolme ylivoimilla saalistanut Dallas Starsin sopimuspelaaja Julius Honka (0+1) näki.

Sarjakutonen KooKoo juhli erikoistilanteissa. Vilmos Gallo (2+0) osui toisessa erässä vajaassa kolmessa minuutissa kahdesti, ja Casimir Jürgens istui maalien aikana jäähyllä.

– Alivoimaa ja ylivoimaa yritettiin hioa, ja etenkin, jos esimerkiksi ylivoimaprosentti oli 10. Sitä oli pakko saada paremmaksi, toisen voiton peräkkäin ottaneen KooKoon luotsi Jussi Ahokas kertoi.