FC Lahdelle merkittävä jatkosopimus – kapteeni jatkaa vuoden sopimuksella

Kari Arkivuo jatkaa FC Lahdessa myös kaudella 2021. Annika Pitkänen

ESS

FC Lahden kapteeni ja laitapelaaja Kari Arkivuo jatkaa pelaamista FC Lahdessa myös ensi kaudella. Arkivuo ja FC Lahti ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Tällä kaudella 37-vuotias Arkivuo pelasi 21 Veikkausliiga-ottelua ja oli liigan syöttöpörssin kolmas.

Arkivuo on itse tyytyväinen kauteensa, vaikka vuosi oli erikoinen. Hänen mukaansa Lahti kykeni hyvänä päivänä voittamaan kenet tahansa. Toisaalta hän löysi myös parannettavaa ensi kaudelle, jotta seura voi yltää vielä korkeammalle.

– Tämä oli vähän erikoinen ja pitkä vuosi koronan takia, mutta oli mukava palata. Seuran tavoite oli kuuden parhaan joukkoon pääseminen ja tavoite täyttyi. Tarvitsemme vielä lisää tasaisuutta. Olen tyytyväinen kauteeni, sillä minulta jäi vain yksi ottelu välistä ja jalka nousee vielä, joten miksi en jatkaisi. Pyrimme ensi kaudella piirun verran parempaan, sillä viisi joukkuetta jäi syystä edellemme. Parannamme ja taistelemme ensi vuonna ja suoritamme tasaisemmin, niin voimme taistella europaikoista, Arkivuo kertoo seuran tiedotteessa.

Arkivuo palkittiin tällä kaudella muun muassa Vuoden Kuhnuri -palkinnolla. FC Lahdella on koossa ensi kaudeksi 12 pelaajasopimusta.

FC Lahti nappasi kuudennen sijan – "Kausi oli yhtä ylä- ja alamäkeä, vähän niin kuin tämä kamppailu"

Kippari Kallu johtaa FC Lahtea omalla esimerkillään – ujosta Kari Arkivuosta kasvoi viimeisen päälle ammattilainen

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut