Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Varamiehisen SaiPan juhlan näki vihdoin toista tuhatta katsojaa – "Keskityimme niihin pelaajiin, joita meillä on"

Lappeenrannan Kisapuistossa pelattiin kauden seitsemännellä yrittämällä jääkiekkoliigassa ottelu, johon saapui yli tuhat katsojaa. SaiPan ja KalPan kohtaamiseen oli myyty 1 912 pääsylippua.

Yleisöä oli paikalla 1 167 henkeä, kun päätöserässä riehaantunut SaiPa aiheutti voittolukemillaan 4–3 kuopiolaisille kauden kolmannen tappion.

SaiPan kokoonpanossa oli runsaiden loukkaantumisten takia peräti kolme tyhjää ruutua. KalPa johti ottelua 35 minuutin kohdalla Aapeli Räsäsen ja Miikka Pitkäsen kauden kolmansilla maaleilla 2–0.

SaiPan suurimmat sankarit olivat voittomaalin ajassa 58.14 päädystä ponnahtaneesta ja maalin kiertäneestä kiekosta laukonut Elmeri Kaksonen sekä KalPalle neljä jäähyä aiheuttanut ja ylivoimalla päätöserässä osunut 19-vuotias laitahyökkääjä Veikko Loimaranta.

– Keskitymme niihin pelaajiin, joita meillä on, emme niihin, keitä ei ole, korosti SaiPan komentoonsa aiemman valmennusryhmän lomautusten takia saanut Ville Hämäläinen.

– Peli oli ensimmäisen puoli tuntia näpeissämme. Sitten keskityimme epäolennaisuuksiin, kun ottelu piti tappaa, harmitteli KalPa-luotsi Tommi Miettinen.

Ottelun poikkeuksellisimman suorituksen esitteli kouvolalainen tuomari Jani Luoma-aho. Hän perui savonlinnalaistuomari Jarno Heikkisen vihjaamana avauserässä SaiPan Joel Olkkoselle viheltämänsä kampitusjäähyn.