Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Lahtelaiset helsinkiläisiä etevämpiä luistelukarkeloissa

FC Lahden ja Helsingin IFK:n taistelu jalkapalloliigan kuudennesta sijasta päättyi lahtelaisjuhliin keskiviikkona. Lahden stadionilla pelattiin armottomassa kaatosateessa, jossa pelaajien taidot laitettiin todelliseen puntariin.

Liukastumisia nähtiin tämän tästä eikä pelin taso luonnollisesti noussut järin korkeaksi. FC Lahti nappasi kamppailusta 2–1-voiton Mikko Kuninkaan ja Dimitry Imbongon osumilla. IFK:n tasoitusmaalista vastasi tarkalla puskulla Jani Bäckman.

– Olihan melkoinen matsi. Tästä olisi saanut hyvän juomapelin. Jos olisi pitänyt aina pelaajan kaatuessa ottaa huikka, niin ties missä kunnossa sitä olisi ottelun jälkeen ollut, hyvän kauden lahtelaisten keskikentällä pelannut Kuningas naureskeli.

IFK:n valmentaja Teemu Kankkunen myönsi kauden olleen kaikin tavoin raskas.

– Se oli raskas sekä henkisesti että fyysisesti. Onneksi kauden voi nyt painaa historian kirjoihin. Nostan jokaiselle pelaajalle hatun ilmaan. Taisteluasenne kantoi loppuun asti. Onneksi nyt pääsee hetkeksi huilaamaan.