Ranskalaislehti: Miesten EM-jalkapallo pelataan ensi kesänä Venäjällä

Euroopan jalkapalloliiton Uefan puheenjohtaja Aleksander Ceferin myönsi jo lokakuussa, että liitolla on useita toteutusvaihtoehtoja kisoille. AFP / LEHTIKUVA

STT

Miesten jalkapallomaajoukkue ei pelaakaan ensi kesän EM-lopputurnauksessa Pietarin lisäksi Kööpenhaminassa, jos ranskalaisen Le Parisien -lehden tiedot pitävät paikkansa. Lehti kertoi maanantaina lähteisiinsä vedoten, että 12 maan sijasta ensi kesän EM-turnaus pelataan yhdessä maassa. Tuo maa olisi Venäjä.

Euroopan jalkapalloliiton Uefan puheenjohtaja Aleksander Ceferin myönsi jo lokakuussa, että liitolla on useita toteutusvaihtoehtoja kisoille.

– Teoriassa me voimme järjestää ensi kesän EM-kisat kymmenessä maassa, kolmessa maassa tai jopa yhdessä maassa, Ceferin sanoi lokakuussa saksalaiselle ARD-kanavalle.

Isäntäkaupunkien vähentämiseen ajaisi koronaviruspandemia, joka ei suosi matkustamista eikä suuria yleisömassoja.

Le Parisienin mukaan Venäjä saisi toisen miesten arvokilpailun peräkkäin. Vuonna 2018 Venäjä isännöi MM-turnausta, nyt se järjestäisi EM-kisat.

Suomessa aiheesta uutisoi ensin SuomiFutis .

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut