Bulgarian joukkueessa yksi koronatartunta Pajulahden EM-kisoissa

ESS

Euroopan sulkapalloliitto tiedotti maanantaina, että Bulgaria vetäytyy sulkapallon nuorten EM-kisoista Pajulahdessa koronavirustartunnan vuoksi. Tiedotteen mukaan yhden Bulgarian joukkueen jäsenen testitulos oli sunnuntaina positiivinen eikä kukaan joukkueen pelaajista jatka pelejä EM-turnauksessa.sulkapal

Alle 19-vuotiaiden EM-turnaus alkoi viime torstaina, ja juuri kisojen alla Liettuan joukkueessa todettiin yksi koronatartunta Pajulahden testeissä. Myös Liettuan joukkue jäi kilpailuista pois ja on eristyksessä Pajulahdessa Bulgarian joukkueen tavoin.

– Tietysti olemme surullisia, että toinenkin joukkue vetäytyy kilpailuista, ja toivotamme henkilölle pikaista paranemista. Olen kuitenkin iloinen, että voimme eristää joukkueen ja pelaajat ja tukea heitä kunnes he palaavat Bulgariaan, toteaa Euroopan sulkapalloliiton apulaispääsihteeri Jimmy Andersen tiedotteessa.

Jimmy Andersen on paikalla Pajulahdessa ja vakuuttaa, että kaikki joukkueet huolehtivat tarkasti kaikista turvatoimista. Eri maiden pelaajat kohtaavat toisensa vain otteluissa.

EM-kilpailut jatkuvat lauantaihin asti.

Liettuan joukkueessa koronatartunta Pajulahdessa sulkapallon nuorten EM-kisojen avauspäivänä

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut