Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Sport vahvisti hyökkäystään tehokkaalla liigajyrällä – "Hän tuo meille ison lisän tuloksentekoyksikköön"

Jääkiekkoliigassa alkukauden ajan vieraspelejä tahkonnut Vaasan Sport hankki hyökkäykseensä Janne Keräsen, joka on pelannut sarjassa 728 runkosarjaottelua pistein 176+166=342. Keränen, 33, on ollut etenkin viime vuosina kelpo pistetahdissa, kun hän teki kaudella 2016–17 ennätyksensä 24+18=42.

Tuon jälkeen hän on jokaisella kaudella ylittänyt 30 pisteen rajan.

– Keränen on tehnyt monta vuotta kovaa tulosta Liigassa, ja hän tuo meille ison lisän tuloksentekoyksikköön. Kokenut, luisteluvoimainen pelaaja, jolta on lupa odottaa tehoja niin tasakentällisin kuin ylivoimallakin, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoi seuran verkkosivuilla .

Keränen on pelannut 96 pudotuspeliottelua tehoin 19+20=39. Hän saavutti KalPassa SM-hopeaa 2017 sekä Lukossa SM-pronssit 2011 ja 2014. Lisäksi hän on edustanut pääsarjassa HIFK:ta. Viime kaudella hän rohmusi KalPassa runkosarjapisteet 19+16=35 ja oli joukkueen neljänneksi paras pistemies.

Sportin pitäisi päästä kotikaukaloonsa ensi viikon perjantaina, jolloin vastaan luistelee Kärpät.

– Sport selvisi hyvin haastavasta vieraspeliputkestaan, ja joukkueella on hyvä meininki päällä. Useasti vierasjoukkueen paidassa Vaasassa pelanneena tiedän, että täällä on hyvät ja äänekkäät kannattajat. Odotankin jo innolla ensimmäistä kotipeliä ja sitä, että saan kokea tunteella pelissä elävän kotikatsomon tuen, Keränen suunnitteli.