Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Ruusuvuori kiipesi uransa parhaaseen sijoitukseen tenniksen maailmanlistalla

Suomen Emil Ruusuvuori harppasi 14 pykälää tenniksen miesten kaksinpelin maailmanlistalla ja majailee nyt 84. sijalla. Ruusuvuorelle sijoitus on toistaiseksi paras.

Suomalainen eteni viime viikolla Kazakstanin ATP-turnauksessa välieriin ja paalutti suorituksillaan roiman nousun maailmanlistalla. Hänen aiempi paras sijoituksensa oli syyskuun puolivälin 91:s.

– Seuraavan viikon otan iisimmin, mutta sen jälkeen alkaa taas treeni. Samalla täytyy selvitellä Australian ohjelmaa, sillä vielä ei tiedetä, miten paljon aiemmin sinne pitää matkustaa, Ruusuvuori kertoi välierätappion jälkeen STT:lle ja viittasi tammikuussa odottaviin Australian avoimiin.

Maailmanlistan kärkikolmikko pysyi ennallaan järjestyksessä Serbian Novak Djokovic, Espanjan Rafael Nadal ja Itävallan Dominic Thiem.

Miesten nelinpelin listalla Suomen Henri Kontinen on sijalla 34.