Tappara voitti vihdoin jatkoaikaottelun kotihallissa

Tappara otti vihdoin lauantaina kauden ensimmäisen jatkoaikavoittonsa, kun KooKoo kaatui jääkiekkoliigassa Michael Spacekin maalilla 3–2.

KooKoolla oli alla maalin tappio TPS:lle, ja nytkin päävalmentaja Jussi Ahokasta jäi harmittamaan Tapparan 2–2-tasoitus tasavajaalla.

– Hallitsimme päätöserää, siksi harmitti, Ahokas sanoi.

KooKoon kapteeni Alexander Bonsaksen oli vienyt vieraat johtoon kauden avausmaalillaan.

– Hänen roolinsa ei ole tehdä maaleja, mutta oli hieno maali. Muutti suuntaa Tapparan pakin (Jere Rouhiainen) perseestä, Ahokas sanoi.

Kaksi mestaruutta Tapparassa nykyisen päävalmentajan Jussi Tapolan alaisuudessa voittaneen Bonsaksenin edellinenkin maali tuli Tapparaa vastaan Hakametsässä, joulukuussa 2019. Lopulta Tappara voitti nyt KooKoota edustaneen Alexander Ytterellin tehtyä 3–2-maalin.

– Ytterellillä oli varmasti näyttöhaluja viime kauden seuraa vastaan, kahdelle muulle entiselle Tapparan pelaajallemme se oli jo tuttu asia, Ahokas sanoi.

Tappara on saanut vähintään pisteen kaikista kotiotteluistaan. KooKoo-ottelu oli kolmas jatkoajalle mennyt, kaksi edellistä Tappara oli hävinnyt.

– Jos Bonsaksen joskus tekee lämärillä maalin ilman että muuttaa suuntaa jostakin, niin tarjoan hänelle oluet, Tapola vakuutti.

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut