KooKoon voittoputkelle katkera päätös

Jorma Jyrkilä / STT

Turun Palloseura roikkui kaksi erää KooKoon kyydissä Kouvolassa ja huristi ohi päätöserässä. Kauden toinen vierasvoitto irtosi lukemin 2–1.

– Peli oli tiukka. Kadotettiin peli välillä, mutta henki nousi kaiken aikaa loppua kohti. Oltiin sitkeitä, TPS:n päävalmentaja Raimo Helminen totesi.

KooKoon kolmen puhtaan voiton sarja katkesi, vaikka se hallitsi kaksi erää. Tehottomuus koitui kotijoukkueen kohtaloksi.

– Mekään ei pelattu huonosti, mutta maalit jäivät puuttumaan. Viimeistely varsinkaan toisessa erässä ei onnistunut. Ja ylivoimaa pitää parantaa, KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas tuskaili.

Molemmat joukkueet saivat riittävästi paikkoja ylivoimalla, mutta eivät onnistuneet. TPS:n yhdysvaltalainen Josh Kestner ratkaisi pelin 55 sekuntia ennen loppua kauden viidennellä osumallaan. Kestner ampui voittomaalin Oskari Salmisen selän taakse Juhani Jasun hyvän maskin takaa.

JYP:stä täksi kaudeksi Kouvolaan siirtynyt Samuli Ratilainen vei kotijoukkueen johtoon ensimmäisessä erässä.

TPS:n kiri alkoi kolmannen erän puolivälissä, kun venäläispelaaja Timur Ibragimov toimitti kakkosketjun oikean hyökkääjän Markus Nurmen ampuman paluukiekon ohi Salmisen.

----------------

Korjattu aiempaa uutista klo 22.18: KooKoon maalintekijä on Samuli Ratinen, ei Ratilainen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut