Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Välimäki jatkaa kärkitaistossa Kyproksen kisassa – pimeys päätti pelipäivän

Golfin miesten Euroopan-kiertueen kilpailu Kyproksessa jäi perjantaina toisen kierroksen osalta hieman kesken, sillä näkyvyys ei illan pimetessä enää mahdollistanut pelaamista. Suomalaisittain tilanne kahdelle päätöskierrokselle on kuitenkin lupaava.

Kisan kärkisijaa jakavat 11 alle parin tuloksella Walesin Jamie Donaldson ja Englannin Marcus Armitage. Donaldsonilla on kuitenkin toisesta kierroksesta pelaamatta yksi reikä ja Armitagella kolme. He pelaavat kierroksen maaliin varhain lauantaina, ennen kolmannen kierroksen alkua.

Kymmenen alle ihannetuloksen ovat lyöneet Suomen Sami Välimäki, Englannin Richard McEvoy ja Skotlannin David Drysdale. He kaikki saivat kierroksensa loppuun. Välimäen tulos perjantaina oli neljä alle parin.

Suomalaisista kahdelle viimeiselle kierroselle selvisivät myös Kalle Samooja (jaettu 24:s sija, 6 alle parin) ja Mikko Korhonen (jaettu 48:s, 4 alle parin). Myös neljäs suomalainen saatetaan nähdä ratkaisukierroksilla, sillä Tapio Pulkkasella kierros jäi kesken 15 reiän jälkeen. Hän on yhden lyönnin päässä jatkopaikasta.